Hosting, Beheer & Support

Gedegen hosting, beheer en support zijn onderdeel van het succes

Het grote voordeel is dat wij de volledige verantwoordelijkheid kunnen nemen voor het functioneren van je website of webshop.
Gaat het wat minder met je website, of is er een storting, dan heb je aan één telefoontje naar Patrick Adam voldoende. Wij gaan het dat zo snel en zo goed als mogelijk oplossen.
Bekijk Cases
Hosting
Online zoekmachines als Google hechten steeds meer waarde aan snelheid en stabiliteit. Ook de bezoekers van je website willen niet al te lang hoeven wachten totdat een pagina geladen is.

Omdat we nauw samenwerken met een vaste hosting partij hebben wij dé expertise om jouw website of webshop online te zetten en te houden. Wij zorgen ervoor dat je website altijd en overal bereikbaar is. Zoals het hoort.

Beheer & Support
Updates van plugins, WordPress en hosting omgevingen vormen de basis voor een zorgeloos beheer. Zorgeloos beheer is een onderdeel van het project wat onontbeerlijk verbonden is aan het behalen van je online resultaat. We staan 24/7 voor je klaar als er iets mis gaat met je website of webshop.
Website
Een website moet invulling geven aan jouw doelstellingen en aansluiten op de behoefte van jouw doelgroep. Wij ontwerpen en bouwen niet alleen de website, maar adviseren je gedurende het hele proces en helpen je bij het maken van de juiste keuzes.
Meer informatie
Webshop
Als je webshop logisch is ingedeeld, voelt je bezoeker zich begrepen. De opbouw van de shop moet dus aansluiten bij het verwachtingspatroon van jouw (toekomstige) klant. Categorisering is van groot belang in een webshop. Hoe overzichtelijker de shop is hoe beter de bezoeker zich begrepen voelt.
Meer informatie
Websites
Webshop
Hosting, Beheer & Support
Corporate Identity
Grafische Vormgeving
Fotografie

Samenwerken?

Wij geloven waar we voor staan, werken graag samen met inspirerende bedrijven en personen die dat ook doen. Hierover vertellen we graag meer. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen