Webshop

Alles draait om de beleving.

Bij een webshop draait alles om beleving. Om het creëren van de juiste sfeer en het vertrouwen bij de bezoeker.
Als je webshop logisch is ingedeeld, voelt je bezoeker zich begrepen. De opbouw van de shop moet dus aansluiten bij het verwachtingspatroon van jouw (toekomstige) klant. Categorisering is van groot belang in een webshop. Hoe overzichtelijker de shop is hoe beter de bezoeker zich begrepen voelt.

Voor een webshop draait het om de snelheid en vindbaarheid. Om optimaal te scoren op deze onderdelen, worden de shops zoekmachine vriendelijk gebouwd, waardoor hij makkelijk te vinden is in Google.

Bekijk Cases
Beheer
Met je webshop beheer je zelf producten eenvoudig en overzichtelijk. Het systeem biedt je de mogelijkheid om je voorraad te bekijken, je maandelijkse omzet in te zien en alle betalingen te volgen. Daarnaast zijn er nog een tal van extra functies die gebruikt kunnen worden.
Alleen het beste
Responsive Webshop

Een webshop die zich aanpast en optimaliseert aan het formaat van je laptop, smartphone en tablet scherm.

Gebruiksvriendelijk

Een admin paneel die overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en ook nog eens heel erg makkelijk te gebruiken is.

Retina Display Ready

Nog meer pixels in een inch. Nog scherper, nog beter en het ziet er gewoon awesome uit.

Website
Een website moet invulling geven aan jouw doelstellingen en aansluiten op de behoefte van jouw doelgroep. Wij ontwerpen en bouwen niet alleen de website, maar adviseren je gedurende het hele proces en helpen je bij het maken van de juiste keuzes.
Meer informatie
Hosting, Beheer & Support
Het grote voordeel is dat wij de volledige verantwoordelijkheid kunnen nemen voor het functioneren van je website of webshop. Gaat het wat minder met je website, of is er een storting, dan heb je aan één telefoontje naar Patrick Adam voldoende.
Meer informatie
Websites
Webshop
Hosting, Beheer & Support
Corporate Identity
Grafische Vormgeving
Fotografie

Samenwerken?

Wij geloven waar we voor staan, werken graag samen met inspirerende bedrijven en personen die dat ook doen. Hierover vertellen we graag meer. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen