Websites

Door de doelstellingen en bedrijfspropositie te digitaliseren verhoogt de zichtbaarheid van jouw bedrijf.
Jouw klant is online!

Het online visitekaartje van jouw bedrijf of merk is de website vaak het eerste contactmoment met jouw klant.
Een website moet invulling geven aan jouw doelstellingen en aansluiten op de behoefte van jouw doelgroep. Wij ontwerpen en bouwen niet alleen de website, maar adviseren je gedurende het hele proces en helpen je bij het maken van de juiste keuzes, zodat we een website ontwikkelen waar jij trots op kunt zijn.

Doordat onze websites voldoen aan de W3C standaarden werken ze in de meest voorkomende browsers. De websites zijn beter geschikt voor zoekmachine optimalisatie en zijn beter toegankelijk. En dat levert uiteindelijk meer rendement op.

Bekijk Cases
Wordpress als solide basis
We bouwen de website met WordPress, een Content Management Systeem, waarmee je zelf wijzigingen kunt aanbrengen op de website. WordPress is geschikt voor het onderhouden en beheren van een website.

WordPress is een bestaand en beproeft Content Management Systeem en wordt tegenwoordig door miljoenen mensen gebruikt. De software van WordPress wordt continue verder ontwikkeld en verbeterd door een grote groep ontwikkelaars. Genoeg redenen om WordPress als standaard te gebruiken.

Alleen het beste
Responsive Website

Een website die zich aanpast en optimaliseert aan het formaat van je laptop, smartphone en tablet scherm.

Gebruiksvriendelijk

Een admin paneel die overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en ook nog eens heel erg makkelijk te gebruiken is.

Retina Display Ready

Nog meer pixels in een inch. Nog scherper, nog beter en het ziet er gewoon awesome uit.

Webshop
Als je webshop logisch is ingedeeld, voelt je bezoeker zich begrepen. De opbouw van de shop moet dus aansluiten bij het verwachtingspatroon van jouw (toekomstige) klant. Categorisering is van groot belang in een webshop. Hoe overzichtelijker de shop is hoe beter de bezoeker zich begrepen voelt.
Meer informatie
Hosting, Beheer & Support
Het grote voordeel is dat wij de volledige verantwoordelijkheid kunnen nemen voor het functioneren van je website of webshop.Gaat het wat minder met je website, of is er een storting, dan heb je aan één telefoontje naar Patrick Adam voldoende.
Meer informatie
Websites
Webshop
Hosting, Beheer & Support
Corporate Identity
Grafische Vormgeving
Fotografie

Samenwerken?

Wij geloven waar we voor staan, werken graag samen met inspirerende bedrijven en personen die dat ook doen. Hierover vertellen we graag meer. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen