Patrick Adam is een full service crossmediaal reclamebureau waar u terecht kunt voor zowel online als offline communicatie. 
  • Corporate Identity
  • Websites
  • Grafische Vormgeving
Wij werken persoonlijk, vanuit de doelstellingen van de klant en baseren daar ons advies en producten op. Zo komen wij tot de juiste mix van creativiteit, visie, betrokkenheid en flexibiliteit.
Wij geloven in onderscheidende communicatie. Opvallende creaties, verassende concepten en een doordachte strategie versterkt de positie van onze relaties. Het creëren van onderscheidende communicatie en design staat dan ook centraal.

Missie

Ons doel is het versterken van de positie van onze opdrachtgevers door het ontwikkelen en toepassen van strategische, creatieve en vooral effectieve communicatie.

Werkt(e) o.a. voor


Dolfinarium

riverstones

fitnesslab

publicita

rijschoolvandort

activebychoice

scdevedo

basketbalexperience

Blijf op de hoogte


Wat klanten vinden


Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Patrick. Hij heeft mijn webshop vanaf het begin opgebouwd en werkt daar nu nog steeds regelmatig met grote betrokkenheid aan. Ik hoef nooit lang te wachten op een reactie, dat werkt heel erg fijn. Daarnaast komt hij zelf met ideeën en probeert hij op al mijn wensen een oplossing te vinden. Ik ben erg tevreden over de goede service!
Ronja Brall
Ronja Brall
Eigenaar Riverstones
Ik ben ontzettend blij met de website die Patrick voor mij heeft gemaakt. Als A- technicus heb ik ontzettend veel hulp nodig bij het gebruik van de website. Hij helpt mij daarbij geduldig en goed. Alle vormgeving die ik voor mijn bedrijfje nodig heb zoals een logo, visitekaartjes en workshopjesboekjes zijn door hem ontworpen. Het is altijd weer prachtig, professioneel en naar mijn zin. Tevredenheid van de klant staan hoog in het vaandel waardoor hij een snelle en goede service verleent. Een aanrader voor iedereen die een website nodig heeft van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.
Rianne van Tuijl
Rianne van Tuijl
Eigenaar Fitnesslab

Samenwerken?

Wij geloven waar we voor staan, werken graag samen met inspirerende bedrijven en personen die dat ook doen. Hierover vertellen we graag meer. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen