Fitnesslab

Fitnesslab is jouw online Health & Fitness platform dat je voorziet van een dagelijkse portie motivatie en inspiratie! Fitnesslab leert je wat de lichamelijke en geestelijke effecten zijn van verschillende trainingen en voedingsmiddelen zodat jij je persoonlijke doelen kunt bereiken.

Corporate identity & Website

Voor Fitnesslab heeft Patrick Adam de huisstijl proffesioneler gemaakt en een website gebouwd die voldoet aan de eisen die gesteld zijn.

Corporate Identity

fitnesslab_logo_case
Website

fitnesslab_website_case
Bekijk website
Drukwerk

fitnesslab_folder
Ik ben ontzettend blij met de website die Patrick voor mij heeft gemaakt. Als A- technicus heb ik ontzettend veel hulp nodig bij het gebruik van de website. Hij helpt mij daarbij geduldig en goed. Alle vormgeving die ik voor mijn bedrijfje nodig heb zoals een logo, visitekaartjes en workshopjesboekjes zijn door hem ontworpen. Het is altijd weer prachtig, professioneel en naar mijn zin. Tevredenheid van de klant staan hoog in het vaandel waardoor hij een snelle en goede service verleent. Een aanrader voor iedereen die een website nodig heeft van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.
Rianne van Tuijl
Rianne van Tuijl
Eigenaar Fitnesslab